Kako izabrati program:

Na vrhu stranice nalazi se padajući meni sa uslugama. Odabirom nekog programa, otvara se stranica sa pripadajućim programom. Klikom na željeni program, dobićete sve potrebne informacije. Prilikom pregleda programa, videćete dugme PRIJAVI SE. Kada kliknete na dugme, otvoriće Vam se stranica REGISTRACIJA.

Poručivanje programa:

Kada se odlučite za program potrebno je samo da kliknete na ikonicu POTVRDI. Nakon toga će Vam biti zatraženo da se ulogujete na svoj profil ili da se registrujete u svega nekoliko jednostavnih koraka. Formular koji popunjavate za registraciju potrebno je popuniti samo jednom, a svaki naredni put je dovoljno da se samo ulogujete. Nakon toga će se otvoriti stranica za zaključivanje kupovine.

Odabir načina plaćanja:

Možete odabrati jedan od dva načina plaćanja – plaćanje preko računa i plaćanje preko PayPal-a.

 1. Plaćanje Nalogom za uplatu –  preko računa
  Svoju porudžbu možete platiti direktnom uplatom na račun IM FIT Pro, dinarski žiro račun: 160-5800100804160-37 ili devizni žiro račun 160-5830200868391-78 / IBAN RS35160583020086839178. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).
  Program počinje tek nakon uplate.
 2. Plaćanje preko PayPal-a
  Program počinje tek nakon uplate.
 3. Plaćanje platnim karticama
  (Visa MasterCard, Maestri, DinaCard ili American Express)

Ukoliko ste uplatu izvršili Nalogom za uplatu, a želite da što pre dobijete pristup kupljenim sadržajima – skenirajte (fotografišite) dokaz o uplati i pošaljite nam ga na E-mail: imfitpro@gmail.com kako bismoVam što pre omogućili pristup.

Ukoliko ste uplatu izvršili platnim karticama – vaš nalog je aktivan neposredno posle izvršene uplate, te istog trenutka imate pristup kupljenim sadržajima.

Završetak poručivanja:

Nakon uspešno poslate porudžbine, dobićete obaveštenje na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom registracije. Nakon toga ćemo Vas pozvati, ako su potrebne dodatne informacije.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime vlasnika sajta imfitpro.com (https://www.imfitpro.com) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mejling lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u imfitpro.com (IMFITPRO MARKO VULETA PR), kao i naši poslovni partneri – odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji

SR: Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

EN: All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Politika reklamacija

Ukoliko prilikom preuzimanja kupljene elektronske robe ili usluge kupac nije dobio ono što je očekivao, ili nije zadovoljan kupljenom elektronskom robom ili uslugom, dužan je da pogleda elektronski proizvod ili uslugu i, ukoliko je nezadovoljan, da nas kontaktora na imfitpro@gmail.com kako bismo se javili i dogovorili o načinu rešavanja reklamacije ili eventualno vratili sredstva kupcu. – Ako ste otvorili proizvod koji ste poručili i on nije proizvod koji ste očekivali, kontaktirajte nas. – Ako nesaobraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom određene nesaobraznosti.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, IMFITPRO.COM (https://www.imfitpro.com) je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Bezbednost

Činimo sve što je u našoj moći kako bi smo osigurali bezbednost Vaših ličnih podataka. Ova stranica ima mere bezbednosti koje štite od gubitka, zloupotrebe i izmene podataka nad kojima nemamo kontrolu. Koristimo siguran SSL protokol.

Informacije za kontak

Osnovni podaci o firmi „IM FIT PRO“:

IMFITPRO MARKO VULETA PR
Svetozara Ćorovića 6
21000 Novi Sad
PIB: 112184319
MB: 65932709
Šifra delatnosti: 8299
Opis delatnosti: Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
E-mail: imfitpro@gmail.com