Plan Ishrane

1 mesec 150€

Plan ishrane

Da li vam je potreban NUTRICIONISTA?

_

Biti stalno zaokupljen izgledom vašeg tela može biti veoma stresno. Da li se veći deo svog života borite sa kilogramima? Pokušali ste da vežbate ali situacija se nije popravila? Da li se sve što radite vrti oko toga kako vaše telo izgleda? Trening i hrana su samo neki od mnogih faktora koji doprinose vašem blagostanju. Istina je da vaši napori za mršavljenje mogu uzrokovati nekad više štete nego koristi.
Nutricionistički plan ishrane je potreban kada sami ne možete naći rešenje za poboljšanje zdravlja ili izgleda, i u navedenim situacijama gde opterećnost izgledom može postati vrsta opsesije.

Paket uključuje personalizovan mesečni plan ishrane prilagođen vašim energetskim potrebama, hormonskom statusu, fizičkim aktivnostima, obavezama i ciljevima.

Pre same saradnje neophodno je popuniti upitnik i odraditi potrebne analize.

  • Kreni sada
  • Poboljšaj zdravlje
  • Promeni sebe
  • Podmladi se

BEZ TRUDA NEMA REZULTATA

Najviše znanja  posedujem u oblasti:

_
100%

Ishrane sportista

100%

Ishrane rekreativaca

100%

Rekomponzicije tela

100%

Endokrinologije

100%

Suplementacije

100%

Farmakologije

RECENZIJE

Dejan Savić
Dejan Savić

Pratio sam Marka na Instagramu i želeo da treniram sa njim. Obzirom da živim u Švajcarskog, jedini način jeste onlajn trening. Iskreno, oklevao sam ali nakon konsultacija sa Markom, on je prevazišao sva moja očekivanja. Sam njegov pristup gde dobijate personalizovanu pažnju i odvojeno vreme da vas zaista sasluša i potrudi se da razume vaše ciljeve, ograničenja, životni standard je razlog odabira njega za saradnju (pored znanja koje je evidentno). Već nakon 2 meseca sam video neverovatan napredak u svojoj snazi i izdržljivosti. Izgubio sam skoro 6 kilograma, pridržavajući se oko 90% onog što stoji u planu ishrane. Kakvi god da su vaši ciljevi, sa Markom nema greške.

Sanela Obućina
Sanela Obućina

Završila sam medicinu pre 6 godina i mogu reći da sam veoma impresionirana znanjem i uslugama ovog ličnog trenera i nutricioniste. Marka sam upoznala na njegovom predavanju o suplementaciji i videla da ima duboko razumevanje ljudskog tela i kako da dovede osobe do toga da postignu optimalno zdravlje vežbanjem i ishranom. Da mi je neko rekao da osoba sa završenim sportskim fakultetom može imati takvo znanje o fiziologiji-ne bih mu verovala. Vrlo je temeljan, profesionalan, i iskreno brine o zdravlju svojih klijenata, samim tim nije bilo teško da i ja postanem jedna od njih.

Bogdan Belić
Bogdan Belić

Počeo sam da treniram sa Markom pre nekih 8 meseci i napravio sam neverovatne rezultate. Promenio sam navike u ishrani, od toga da mi je ishrana zasnovana na šećeru i brzoj hrani, do toga da to gotovo ni ne unosim. Njegovo znanje o treningu i ishrani je bez premca, zato je i jedan od vodećih profesionalaca u svom poslu.

Tamara Janković
Tamara Janković

Nakon prve trudnoće sam imala problema sa viškom kilograma i kontaktirala nutricionistkinju za pomoć, ali sam dobila plan ishrane koji nije bio prilagođen meni i detetu (obzirom da su potrebe organizma bile veće jer sam dobila). Mesec dana kasnije sam kontaktirala Marka, sa kojim imam uspešnu saradnju već skoro 2 godine (postala majka po drugi put, tako da, sa malom pauzom). Nisam trenirala poslednja 3 meseca trudnoće, ali sam se značajno manje ugojila nego u prvoj. Takođe, fizički izgled održavam na nivou koji meni odgovara i zdravstveno se nisam nikada bolje osećala. Svi hormoni su potpuno uredni, i celu trudnoću sam iznela daleko lakše, velikom zaslugom zbog Marka i njegovog znanja. Sve pohvale za pristup radu, stručnost i znanje koje nesebično deliš.

Daniela Isaković
Daniela Isaković

Ovaj nutricionista je bio spas za mene. Godinama sam se borila sa poremećenom ishranom, dok nisam dobila preporuku za Marka, koji mi je pomogao da razvijem zdrav odnos sa hranom. Obezbedio je potpuno personalizovan pristup koji nije uključivao restriktivne dijete ili brojanje kalorija. Umesto toga, fokusirao se na to da mi pomogne da razumem uticaj različitih namirnica i suplemenata na moje telo. Kada sam uplatila prvi paket za saradnju, nisam očekivala da dobijam uz njega i osobu koja je enciklopedija informacija koje nesebično deli. Toplo preporučujem Marka svima koji se bore sa sličnim problemima.