Personalni trening Novi Sad 300 €

Uplatom personalnih treninga ostvarujete popust na plan ishrane !

Personalni trening

  Marko Vuleta - personalni trener Novi Sad

  Personalni trener Novi Sad

  Zašto PERSONALNI TRENER?

  _

  Paket obuhvata 12-16 treninga koji su osmišljeni prema vašim potrebama i ciljevima.

  Personalni trener je tu da osmisli trening koja podrazumeva unapred isplaniranu progresiju. Kada radite pod nadzorom personalnog trenera izbegavate rizik od povrede, učite pravilnu tehniku dizanja tegova i obrazaca kretanja, a ukoliko imate bilo kakav zdravstveni problem i ili vam fali motivacije za još jedno ponavljanje-personalni trener je uvek tu da pomogne.

  Pre nego što počnete, kontaktirajte me kako bi proverili prvi slobodan termin.

  Novo: Mogućnost treninga u privatnom fitnes centru u Novom Sadu, gde imate priliku da sami trenirate sa trenerom, bez prisustva drugih ljudi, buke i galame.

  • Nauči pravilnu tehniku
  • Izbegni rizik od povrede

  Marko Vuleta - personalni trener Novi Sad

  Personalni trener Novi Sad

  Najviše znanja  posedujem u oblasti:

  _
  100%

  Transformacije tela

  100%

  Izgradnje mišićne mase

  100%

  Redukcije masnih naslaga

  100%

  Razvijanje snage

  100%

  Prevencija povreda

  RECENZIJE

  Dejan Savić
  Dejan Savić

  Pratio sam Marka na Instagramu i želeo da treniram sa njim. Obzirom da živim u Švajcarskog, jedini način jeste onlajn trening. Iskreno, oklevao sam ali nakon konsultacija sa Markom, on je prevazišao sva moja očekivanja. Sam njegov pristup gde dobijate personalizovanu pažnju i odvojeno vreme da vas zaista sasluša i potrudi se da razume vaše ciljeve, ograničenja, životni standard je razlog odabira njega za saradnju (pored znanja koje je evidentno). Već nakon 2 meseca sam video neverovatan napredak u svojoj snazi i izdržljivosti. Izgubio sam skoro 6 kilograma, pridržavajući se oko 90% onog što stoji u planu ishrane. Kakvi god da su vaši ciljevi, sa Markom nema greške.

  Sanela Obućina
  Sanela Obućina

  Završila sam medicinu pre 6 godina i mogu reći da sam veoma impresionirana znanjem i uslugama ovog ličnog trenera i nutricioniste. Marka sam upoznala na njegovom predavanju o suplementaciji i videla da ima duboko razumevanje ljudskog tela i kako da dovede osobe do toga da postignu optimalno zdravlje vežbanjem i ishranom. Da mi je neko rekao da osoba sa završenim sportskim fakultetom može imati takvo znanje o fiziologiji-ne bih mu verovala. Vrlo je temeljan, profesionalan, i iskreno brine o zdravlju svojih klijenata, samim tim nije bilo teško da i ja postanem jedna od njih.

  Bogdan Belić
  Bogdan Belić

  Počeo sam da treniram sa Markom pre nekih 8 meseci i napravio sam neverovatne rezultate. Promenio sam navike u ishrani, od toga da mi je ishrana zasnovana na šećeru i brzoj hrani, do toga da to gotovo ni ne unosim. Njegovo znanje o treningu i ishrani je bez premca, zato je i jedan od vodećih profesionalaca u svom poslu.

  Tamara Janković
  Tamara Janković

  Nakon prve trudnoće sam imala problema sa viškom kilograma i kontaktirala nutricionistkinju za pomoć, ali sam dobila plan ishrane koji nije bio prilagođen meni i detetu (obzirom da su potrebe organizma bile veće jer sam dobila). Mesec dana kasnije sam kontaktirala Marka, sa kojim imam uspešnu saradnju već skoro 2 godine (postala majka po drugi put, tako da, sa malom pauzom). Nisam trenirala poslednja 3 meseca trudnoće, ali sam se značajno manje ugojila nego u prvoj. Takođe, fizički izgled održavam na nivou koji meni odgovara i zdravstveno se nisam nikada bolje osećala. Svi hormoni su potpuno uredni, i celu trudnoću sam iznela daleko lakše, velikom zaslugom zbog Marka i njegovog znanja. Sve pohvale za pristup radu, stručnost i znanje koje nesebično deliš.

  Daniela Isaković
  Daniela Isaković

  Ovaj nutricionista je bio spas za mene. Godinama sam se borila sa poremećenom ishranom, dok nisam dobila preporuku za Marka, koji mi je pomogao da razvijem zdrav odnos sa hranom. Obezbedio je potpuno personalizovan pristup koji nije uključivao restriktivne dijete ili brojanje kalorija. Umesto toga, fokusirao se na to da mi pomogne da razumem uticaj različitih namirnica i suplemenata na moje telo. Kada sam uplatila prvi paket za saradnju, nisam očekivala da dobijam uz njega i osobu koja je enciklopedija informacija koje nesebično deli. Toplo preporučujem Marka svima koji se bore sa sličnim problemima.