Ko smo mi

Naša adresa veb mesta je: https://www.imfitpro.com.

Kako kupiti elektronski proizvod ili uslugu na sajtu IMFITPRO.COM

Elektronske proizvode ili usluge (elektronske sadržaje) koje prodajemo kupujete prostim odabirom željenog sadržaja, a zatim sledeći logične korake stižete do opcija za plaćanje.
Odabirom odgovarajuće opcije za plaćanje dobijate mejlom obaveštenje i instrukcije za uplatu (ako ste odabrali opciju za plaćanje putem bankovnog prenosa).
Po evidentiranoj uplati na raspolaganju su Vam za skidanje ili pregledanje kupljeni sadržaji.

Pošto su naši proizvodi u elektronskom formatu – nemamo isporuku niti troškove isporuke.

Opcije za Plaćanje

Na raspolaganju su Vam dva načina plaćanja:
– Plaćanje nalogom za uplatu/prenos
(uplata na IMFITPRO račun opštom uplatnicom, Elektronskom transakcijom ili preko M-bankinga)

– Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste uplatu izvršili Nalogom za uplatu, a želite da što pre dobijete pristup kupljenim sadržajima – skenirajte (fotografišite) dokaz o uplati i pošaljite nam ga na E-mail: imfitpro@gmail.com kako bismoVam što pre omogućili pristup.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime vlasnika sajta imfitpro.com (https://www.imfitpro.com) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mejling lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u imfitpro.com (IMFITPRO MARKO VULETA PR), kao i naši poslovni partneri – odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Politika reklamacija

Ukoliko prilikom preuzimanja kupljene elektronske robe ili usluge kupac nije dobio ono što je očekivao, ili nije zadovoljan kupljenom elektronskom robom ili uslugom, dužan je da pogleda elektronski proizvod ili uslugu i, ukoliko je nezadovoljan, da nas kontaktora na imfitpro@gmail.com kako bismo se javili i dogovorili o načinu rešavanja reklamacije ili eventualno vratili sredstva kupcu. – Ako ste otvorili proizvod koji ste poručili i on nije proizvod koji ste očekivali, kontaktirajte nas. – Ako nesaobraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom određene nesaobraznosti. 

Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na veb mestu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i nisku user agent njegovog pregledača veba za pomoć u otkrivanju nepoželjnog.

Anonimizovana niska napravljena od vaše adrese e-pošte (takođe nazvana i heš) može biti dostavljena usluzi Gravatar da bi se videlo da li je koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u smislu vašeg komentara.

Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našem veb mestu, možete se izuzeti od snimanja svog imena, adrese e-pošte i veb mesta u kolačićima. Oni su zbog vaše udobnosti tako da ne morate da ponovo popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ukoliko posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač veba prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču veba. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Sa kim delimo vaše podatke

IMFITPRO.COM ne deli Vaše podatke ni sa kim.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesti da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naše veb mesti (ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici veb mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovom veb mestu, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih.

Bezbednost

Činimo sve što je u našoj moći kako bi smo osigurali bezbednost Vaših ličnih podataka. Ova stranica ima mere bezbednosti koje štite od gubitka, zloupotrebe i izmene podataka nad kojima nemamo kontrolu. Koristimo siguran SSL protokol.

Informacije za kontak

Osnovni podaci o firmi „IM FIT PRO“:

IMFITPRO MARKO VULETA PR
Svetozara Ćorovića 6
21000 Novi Sad
PIB: 112184319
MB: 65932709
Šifra delatnosti: 8299
Opis delatnosti: Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
E-mail: imfitpro@gmail.com